~Agata napisał dnia 2025-11-21 11:10:57Dzień dobry
Czy GPS dla psa ma jakiś sens ?
~Mikołaj napisał dnia 2025-11-21 11:12:50Ja mam dla swojego psa i trochę nie ma to sensu bo szybko się rozładowuje bateria.
~Izabela napisał dnia 2025-12-05 09:01:45Szczerze, to nie wyobrażam sobie już gdyby go nie miał, łatwiej mi go namierzyć w terenie jak zerwie mi się ze smyczy.
~Lolek napisał dnia 2026-05-27 13:26:11Ma sens, ale raczej wtedy, gdy pies faktycznie ma skłonność do ucieczek albo chodzicie po lesie czy otwartych terenach. Przy zwykłych spacerach po osiedlu pewnie nie jest to konieczne, a i tak trzeba brać pod uwagę baterię oraz to, że urządzenie musi dobrze leżeć na obroży. Jeśli ktoś ma spokojnego psa, to może być zbędny wydatek, ale przy bardziej ruchliwym potrafi dać sporo spokoju.
~Felek napisał dnia 2026-06-03 07:47:17Też bym powiedział, że ma sens głównie wtedy, gdy pies lubi się oddalić albo spacerujecie w miejscach, gdzie łatwo stracić go z oczu. Przy spokojnym psie pewnie to będzie bardziej na wszelki wypadek niż codzienna potrzeba. Warto tylko sprawdzić, jak długo trzyma bateria i czy obroża nie jest za ciężka, bo to szybko wychodzi w praktyce.