Forum

~Agata     napisał dnia 2025-11-21 11:10:57

Dzień dobry

Czy GPS dla psa ma jakiś sens ?

~Mikołaj     napisał dnia 2025-11-21 11:12:50

Ja mam dla swojego psa i trochę nie ma to sensu bo szybko się rozładowuje bateria.

~Izabela     napisał dnia 2025-12-05 09:01:45

Szczerze, to nie wyobrażam sobie już gdyby go nie miał, łatwiej mi go namierzyć w terenie jak zerwie mi się ze smyczy. 

~Lolek     napisał dnia 2026-05-27 13:26:11

Ma sens, ale raczej wtedy, gdy pies faktycznie ma skłonność do ucieczek albo chodzicie po lesie czy otwartych terenach. Przy zwykłych spacerach po osiedlu pewnie nie jest to konieczne, a i tak trzeba brać pod uwagę baterię oraz to, że urządzenie musi dobrze leżeć na obroży. Jeśli ktoś ma spokojnego psa, to może być zbędny wydatek, ale przy bardziej ruchliwym potrafi dać sporo spokoju.

~Felek     napisał dnia 2026-06-03 07:47:17

Też bym powiedział, że ma sens głównie wtedy, gdy pies lubi się oddalić albo spacerujecie w miejscach, gdzie łatwo stracić go z oczu. Przy spokojnym psie pewnie to będzie bardziej na wszelki wypadek niż codzienna potrzeba. Warto tylko sprawdzić, jak długo trzyma bateria i czy obroża nie jest za ciężka, bo to szybko wychodzi w praktyce.

Dodaj swój wpis

Twój nick

Twój wpis

RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules

Toolbar's wrapper  
Content area wrapper
RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer

RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.

5+10=

© Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiownie bez zgody właściciela zabronione.