W raporcie, który rozdziela przejazdy służbowe od prywatnych mam możliwość wydruku? Z góry dziękuję za pomoc!
Jasne!! można wydrukować. Możesz też skopiować link i przesłać komuś jak potrzebujesz.
Możesz też udostępnić raportu do wydruku. Kopiujesz link i udostępniasz komu tam potrzebujesz
W tym raporcie da się zobaczyć ilość przejechanych kilometrów w podziale na te przejechane służbowo i prywatne ?
tak, znajdziesz tam takie informacje - osobno podaną ilość km jazd służbowych i osobno prywatnych
Dzięki za odpowiedź ale chciałbym sam na to zerknąć i czy jest taka możliwość...
Wszystkie funkcje systemu możesz sprawdzić w wersji DEMO – tam znajdziesz też raport, który Cię interesuje.
Teraz przy tym całym zamieszaniu na rynku wszyscy zaczynają mocniej patrzeć na koszty i dokładniej sprawdzać przejazdy, żeby nie dokładać do interesu.
właśnie, ja zaglądam do tego raportu i od razu widzę, które przejazdy są do pracy, a które są prywatne.
„Jak patrzę na ten raport, to niby wszystko jest, ale dalej nie wiem, ile zrobiłem prywatnie… ktoś ogarnia jak to czytać?”
Mogę podpowiedzieć, poradzisz sobie na spokojnie...po prostu wybierz z zakładki Raporty -"Jazdy służbowe", ustal zakres czasowy jaki potrzebujesz, wskaż pojazd i tyle. Dostajesz tabelę z podziałem osobno na jazdy służbowe i osobno prywatne, czyli te, o które pytasz :) Masz tam ilość kilometrów jakie przejechałeś prywatnie.
Tak, da się to sprawdzić w tym raporcie. Po wybraniu zakresu i pojazdu dostajesz podział na przejazdy służbowe oraz prywatne, więc widać też osobno sumę kilometrów. Jeśli chcesz tylko podejrzeć wynik, to wystarczy wejść w raport i od razu porównać te dwie wartości.